Sağlıklı ve Hızlı Detoks, 21 Günlük Yenilenme Programı

detoks

Günümüzde, sağlıklı yaşam ve beslenme konularında farkındalık giderek artıyor. Ancak, yaşam tarzımızdan kaynaklı olarak vücudumuzdaki toksinleri atmak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek her zaman kolay olmuyor. İşte tam bu noktada, Beslenme ve Diyet Uzmanları tarafından önerilen Theraline Full & Fast ve Form & Detox’un 21 günlük bütüncül detoks programı devreye giriyor.

Arınma Haftası:

Detoks programına başlangıç yaparken, vücudu temizlemek ve ödemleri atmak için Theraline Form&Detox çayını kullanmaya başlıyoruz. Günde iki veya üç fincan bu özel çayı içmek, vücuttaki fazla suyun atılmasına yardımcı olurken, ödemleri gidermeyi, şişkinlikleri azaltmayı ve toksinlerden arınmayı hedefler. Aynı zamanda, kısmi kabızlığı önlemeye ve kan şekerini dengelemeye yardımcı olur. Bu arınma haftasında, çayı yemeklerden önce veya sonra içebilir ve bol sıvı tüketimine özen göstermelisiniz.

 

 

Yapılandırma ve Korunma Haftası:

İlk haftadan sonra, Theraline Full&Fast çayıyla yapılandırma ve korunma sürecine geçiyoruz. Sabah kahvaltılarında Form&Detox çayını içmeye devam ederken, öğle ve akşam yemeklerinden en az yarım saat önce Full&Fast çayını tüketmek önerilir. Bu, iştah ataklarını önler, az yemek yenmesine yardımcı olur, metabolizmayı hızlandırır ve yağ yakımını arttırarak enerji sağlar.

Theraline Full & Fast ve Form & Detox Çay İçerikleri:

  • Theraline Full & Fast Çayı İçeriği: Mate, Yeşil çay, Isırgan otu, Tıbbi nane, Rezene, Biberiye. Bu çay, renklendirici, boya, katkı maddesi içermez ve şeker, nişasta bileşenleri içermez.

  • Theraline Form & Detox Çayı İçeriği: Isırgan otu, Yeşil çay, Funda otu, Tarçın, Ada çayı, Zencefil, Karahindiba, Bamya çiçeği, Ardıç meyvesi, İncir suyu granülü. Bu çay da renklendirici, boya, katkı maddesi içermez ve şeker, nişasta bileşenleri içermez.

Ürüne Özel İletişim:

Eğer detoks programı veya ürünler hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, Theraline WhatsApp Ürün Danışma Hattı’nı arayabilirsiniz: 0532 265 21 01.

Bu 21 günlük detoks programı, vücudu temizlerken enerji kazanmanıza ve sağlıklı yaşamınıza destek olacaktır. Theraline Full & Fast ve Form & Detox ile kendinize yeni bir başlangıç yapın ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın.

Etiketler: detoks
Nisan 24, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR